Vergelijken is niet meer nodig

Al uw wensen gevisualiseerd in een
nieuwe keuken met een hoog ambachtelijk karakter

Icon keuken | Keukenstudio Kooistra

Ambachtelijk karakter

Icon keuken | Keukenstudio Kooistra

Moderne, klassieke of landelijke uitstraling

Icon keuken | Keukenstudio Kooistra

Robuuste uitstraling

U wilt niks minder dan maatwerk

Uw keuken is een belangrijk element in uw woning en dient optimaal te worden afgestemd op uw wensen. Dit wordt gerealiseerd met kwalitatief hoogwaardige materialen in een robuuste uitstraling en waarbinnen u onbegrensde mogelijkheden heeft. Ontdek de voordelen van maatwerk en laat uw informeren in onze kookstudio in Roden. Koken wordt weer leuk met de keukens van Eetze Design.

De drie redenen waarom u voor ons kiest

Icon keuken | Keukenstudio Kooistra

Kwaliteit

Het klinkt cliché echter Eetze Design biedt u kwalitatieve top keukens in het hoger segment. Wij laten u graag het verschil zien!

Icon keuken | Keukenstudio Kooistra

Onbegrensde mogelijkheden

Maatwerk is wat wij u te bieden hebben. Maak uw keuken, écht uw eigen keuken. Zowel qua indeling als uitstraling.

Icon keuken | Keukenstudio Kooistra

Het draait om u

Uw wensen staan centraal tijdens het gehele proces. Gezamenlijk komen we tot de juiste oplossingen waar u jaren plezier van heeft.

Simpelweg uniek

De keukens worden grotendeels met de hand gemaakt en dit geeft onze keukens hun ambachtelijk karakter. Dit in combinatie met het doorvoeren van uw specifieke wensen zorgt ervoor dat u uw eigen unieke keuken creëert met een prachtig robuust uiterlijk. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Laat u inspireren

U bent van harte welkom in onze vernieuwde toonzaal in Roden. Hier kunt u zich geheel vrijblijvend laten voorlichten. Daarnaast stellen wij u graag op de hoogte van de laatste trends zodat u met een frisse blik en vol inspiratie verder kunt.

Keukens in zijn puurste vorm

Kooistra keukens

Kanaalstraat 37
9301 LR Roden

Telefoonnummer: 050 5014588
E-mail: info@keukenstudiokooistra.nl
Fax: 050 5012372
Kvk nr: 040 282 38

 

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 09:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 16:30 uur
Zondag: Gesloten

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul het onderstaande formulier in en dan zullen wij u zo snel mogelijk beantwoorden.

Wat klanten zeggen

Colina Michels

Perfecte keuze om met dit bedrijf in zee te gaan, ze hebben erg veel keuze en kennis van alle apparaten, zaken die erbij komen kijken bij een nieuwe keuken

Henk en Diny Bijma

We zijn er plezierig ontvangen en hebben goede voorlichting gehad.Toen de keuken geplaatst was hadden we moeite met de kleur en met de combinatie van kleuren van de keuken. We zijn zeer prettig opgevangen en hebben goede tips gehad die geleid hebben tot verbetering en oplossing van de problemen.

Marianne

Je wordt op een vriendelijke en persoonlijke manier geholpen. Er wordt goed met je meegedacht en de verschillende mogelijkheden bekeken. Ze stemmen goed af op wat jij wilt. Nemen goed de tijd voor al jouw vragen. Er wordt geen druk op je gezet. Monteur beleeft plezier aan zijn werk en levert goed werk.

van Bruggen

We overlegden over een keuken gebaseerd op een mooi showmodel in de zaak en zijn heel tevreden over het resultaat. De installatie- monteur werkte op hoog nivo en de opmerkingen die we na de installatie nog hadden werden goed opgelost. We kochten al eerder bij Kooistra?

Wilma Wassing

Bij het ontwerpen van de keuken werden we prettig geholpen. Er werd goed meegedacht en we kregen goede tips en adviezen. Ook werd er alle tijd genomen. Ook de plaatsing van de keuken verliep vlotjes en netjes.

Reviews Logo Reviews Logo Reviews Logo Reviews Logo Reviews Logo