Hoe het is begonnen

In 1978 is mijn vader (Eddy Kooistra) begonnen met een keukenzaak aan de Dwazziewegen in Roden. Vanaf 1981 is Kooistra Keukens zelfstandig gevestigd aan de Kanaalstraat in Roden. Mijn ouders hebben altijd met veel gedrevenheid en passie in de winkel gewerkt. Mijn vader op de voorgrond als gezicht van de winkel, mijn moeder (Froukje Kooistra) meer achter de schermen om de boekhouding en andere zaken te regelen.

‘Stilstaan is achteruitgang’
Dat is het motto bij ons in de winkel. Daarom zijn wij altijd blijven investeren in de winkel zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienden en dat resulteert in de prachtige showroom die we nu hebben.

Nieuwe generatie

Afgelopen juni (2019) heb ik (Esther van der Spoel- Kooistra) besloten om erbij in te stappen. Als dochter van weet je goed wat het ondernemerschap in houdt. Ik zie wat mijn ouders allemaal opgebouwd hebben en ben van mening dat dit echt niet verloren mag gaan. De liefde voor het vak, de goede band met onze klanten, de fijne werksfeer met ons personeel. Dat is iets waar ik enorm trots op ben. Ik zet mij er daarmee ook voor in om de winkel op dezelfde voet voort te zetten. Gelukkig krijg ik hier alle steun bij van het personeel en natuurlijk mijn ouders die altijd aan mijn zijde staan.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen met onze klanten nog vele prachtige keukens mogen ontwerpen en naar tevredenheid kunnen afleveren.