Onze keukens van klassiek tot design, van landelijk tot modern.

Bij Uw KeukenSpeciaalzaak vindt u alle keukenstijlen én binnen elk budget; moderne keukens, klassieke keukens, landelijke keukens en design keukens met keukenapparatuur van alle topkwaliteit merken. Bovendien vindt u bij Uw KeukenSpeciaalzaak het exclusieve keukenmerk selectiv®. Keukens uit deze collectie worden geproduceerd door één van de Duitse topfabrikanten en zijn alléén verkrijgbaar bij Uw KeukenSpeciaalzaak.

Wat kunt u van ons verwachten?

Vrijblijvend gesprek

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan zodat we samen uw wensen en behoefte in kaart kunnen brengen op het gebied van uw toekomstige keuken.

Uw keuken ontwerp

Na onze kennismaking en het adviesgesprek volgt de ontwerfase. Hierin verwerken wij al uw behoefte en wensen en stemmen wij dit optimaal af op uw nieuwe keuken.

Oplevering

Na het ontwerp volgt de uitvoering, het maken van de keuken en de oplevering hiervan. Wij ontzorgen u compleet met de plaatsing van uw toekomstige keuken.

Alvast inspiratie opdoen

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich graag wilt oriënteren op het gebied van uw toekomstige keuken. Hier hebben wij, als uw keukenspeciaalzaak, iets opgevonden namelijk een rijk geïllustreerde keukenhandboek. Een prachtig boek boordevol tips, nuttige informatie, prachtige foto’s voor inspiratie, de nieuwste trend en mogelijkheden.

Vraag hier uw gratis boek aan

Plan een afspraak in

Indien u behoefte heeft aan meer informatie of als u onze toonzaal wilt bezoeken voor een indruk van de mogelijkheden dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Roden. U kunt hier direct een afspraak bij ons inplannen. U vult uw gegevens en uw voorkeur van datum in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Maak direct een afspraak