In 3 gemakkelijke stappen naar uw nieuwe keuken

1. Vrijblijven gesprek
Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan, zodat we samen uw wensen en behoefte in kaart kunnen brengen op het gebied van uw toekomstige keuken.

2. Uw keukenontwerp
Na onze kennismaking en het adviesgesprek volgt de ontwerpfase. Hierin verwerken wij al uw behoefte en wensen en stemmen wij dit optimaal af op uw nieuwe keuken.

3. Oplevering
Na het ontwerp volgt de uitvoering, het maken van de keuken en de oplevering hiervan. Wij ontzorgen u compleet met de plaatsing van uw toekomstige keuken.

In een handomdraai de lekkerste gerechten

Door gebruik te maken van de beste apparatuur. Als Kooistra Keukens het heeft over het realiseren van ‘de keuken van uw dromen’, is die keuken uiteraard compleet uitgerust met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Koelkasten, ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers… u vindt alle nieuwste apparatuur bij Kooistra Keukens.

Omdat we kiezen voor kwaliteit die lang meegaat, werkt iedere keukenzaak die aangesloten is bij Uw KeukenSpeciaalzaak met apparatuur van alle bekende topmerken. Door gezamenlijke inkoop kunnen wij deze A-merken leveren voor zeer concurrerende prijzen.

Wat klanten zeggen

Colina Michels

Perfecte keuze om met dit bedrijf in zee te gaan, ze hebben erg veel keuze en kennis van alle apparaten, zaken die erbij komen kijken bij een nieuwe keuken

Henk en Diny Bijma

We zijn er plezierig ontvangen en hebben goede voorlichting gehad.Toen de keuken geplaatst was hadden we moeite met de kleur en met de combinatie van kleuren van de keuken. We zijn zeer prettig opgevangen en hebben goede tips gehad die geleid hebben tot verbetering en oplossing van de problemen.

Marianne

Je wordt op een vriendelijke en persoonlijke manier geholpen. Er wordt goed met je meegedacht en de verschillende mogelijkheden bekeken. Ze stemmen goed af op wat jij wilt. Nemen goed de tijd voor al jouw vragen. Er wordt geen druk op je gezet. Monteur beleeft plezier aan zijn werk en levert goed werk.

van Bruggen

We overlegden over een keuken gebaseerd op een mooi showmodel in de zaak en zijn heel tevreden over het resultaat. De installatie- monteur werkte op hoog nivo en de opmerkingen die we na de installatie nog hadden werden goed opgelost. We kochten al eerder bij Kooistra?

Wilma Wassing

Bij het ontwerpen van de keuken werden we prettig geholpen. Er werd goed meegedacht en we kregen goede tips en adviezen. Ook werd er alle tijd genomen. Ook de plaatsing van de keuken verliep vlotjes en netjes.

Reviews Logo Reviews Logo Reviews Logo Reviews Logo Reviews Logo